Actualitate

Liviu Dragnea a devenit eligibil pentru vaccinarea anti-COVID, în etapa a treia a campaniei naționale de imunizare

Liviu Dragnea a devenit eligibil pentru vaccinarea cu prioritate împotriva noului coronavirus, odată cu demararea etapei a treia a campaniei. Fostul lider PSD are 58 de ani și se află în spatele gratiilor din 2019.

Guvernul a stabilit noi categoriile de persoane care vor fi vaccinate cu prioritate în etapa a treia. Deşi până acum în această etapă era inclusă toată populaţia adultă, noua Hotărâre de Guvern oferă prioritatea lucrătorilor din HoReCa, bancherilor, coafezelor şi deţinuţilor, potrivit adevărul.ro.

Deţinuţii din România se vor putea vaccina înaintea populaţiei adulte din România care nu s-a încadrat în prima şi a doua etapă a campaniei. Conform Hotărârii de Guvern publicate în Monitorul Oficial săptămâna aceasta, care modifică strategia naţională de vaccinare, persoanele private de libertate au fost incluse în etapa a treia A, alături de lucrătorii din HoReCa, bancheri, coafeze, bibliotecari sau casieri. Vaccinarea populaţiei încadrate în etapa a treia A ar urma să înceapă în luna aprilie, însă autrităţile susţin că imunizarea s-ar putea face mai repede, dacă România primeşte suficiente doze de vaccin.

Vaccinarea populaţiei încadrate în etapa a treia ar urma să înceapă în luna aprilie, însă autorităţile susţin că imunizarea s-ar putea face mai repede, dacă România primeşte suficiente doze de vaccin.