Politica

Liviu Dragnea va candida la prezidențiale

Liviu Dragnea a anuntat pe toti cetatenii romani, ca va candida la prezidentiale, asa se intelege in toate declaratiile sale pe care le face la Antena3, relateaza evz.ro.

Liderul PSD a răspuns: „Eu bănuiesc că și la noi sunt mulți care sunt pregătiți să candideze și sunt mulți care și-ar dori.

E foarte bine lucrul acesta.

O să luăm decizia aceasta după alegerile europarlamentare.

Am fost întrebat mereu și eu: ‘candidați, nu candidați?’ Indiferent ce spun eu Iohannis nu scapă de obsesia în ceea ce mă privește.

Am devenit obsesia lui și face absolut orice: presează, amenință, activează toate structurile pe care le poate activa ca eu cum-necum ori să dispar, ori să nu mai fiu președinte la PSD, ori să fiu băgat în pușcărie, ori să dispar pur și simplu, să mă evapor.

El crede că dacă eu nu mai exist, ia al doilea mandat fără niciun fel de probleme. Mie nu mi-e frică să mă confrunt cu Iohannis. Iohannis nu e greu de bătut, pentru că nu a făcut nimic patru ani și jumătate.

spus Liviu Dragnea.

Este prima declarație care vorbește despre posibilitatea ca acesta să candideze la alegerile prezidențiale de anul acesta.

În același context s-a anunțat particparea PSD la consultările de la Cotroceni în privința referendumului inițiat de președintele României pentru modificarea Constituției.

Vă reamintim că și Călin Popescu-Tăriceanu a făcut declarații similare privind o participare la alegerile prezidențiale în cursul zilei de ieri. Acesta a vorbit despre un posibil șantaj al PSD.”