Showbiz

Loredana Chivu: „Eu nu am afirmat niciodată că am logodnic”

Loredana Chivu face dezvăluiri spumoase, după ce a dezvăluit în mediul online că este singură.

Loredana Chivu i-a anunțat recent pe fanii din mediul online că este singură. Extrem de sinceră așa cum i-a obișnuit, fosta asistentă TV a dezvăluit că în prezent nu are o relație.
La începutul acestui an, s-a spus că Loredana Chivu s-ar fi logodit chiar de ziua ei, în timpul unei petreceri fastuoase.

Inelul ar fi costat nici mai mult și nici mai puțin de 90.000 de euro, după cum au scris prietenii în imaginile din mediul online.

Vedeta nu a vorbit niciodată public despre logodnicul său și nici despre inelul de 90.000 de euro pe care l-a purtat la petrecerea fabuloasă de la începutul anului.

Fosta asistentă TV vine cu dezvăluiri în premieră despre relații și presupusul logodnic care i-ar fi pus pe deget inelul.
Diva a mărturisit că ea nu a vorbit niciodată despre logodnicul ei sau despre faptul că ar fi fost cerută în căsătorie la petrecerea organizată de ziua ei.

Nu am spus eu niciodată în viața mea că am logodnic și nici nu am afirmat nicăieri. Nu cred că m-ați văzut pe mine să afirm sau să vorbesc despre lucrul acesta.

Eu doar am afirmat la mine pe story, pentru că sunt foarte sinceră, că nu am nicio relație în momentul de față, fără să pun vreo etichetă. Eu niciodată nu am apărut nicăieri și nici măcar la mine pe story cu lucruri de genul acesta cu logodne sau așa mai departe. Dacă nu s-a auzit din gura mea consider că nu s-a întâmplat„, a dezvăluit Loredana Chivu

sursa