Showbiz

Intervenția misterioasă pe care și-a făcut-o Loredana Chivu

Loredana Chivu și-a făcut o intervenție misterioasă, în afara țării. Despre ce să fie oare vorba?

Loredana Chivu este una dintre divele showbiz-ului românesc, care este extrem de urmărită de public atât pe rețelele sociale, dar și în aparițiile ei de toate tipurile. Se preocupă mult de aspectul fizic și tot ce ține de bunăstarea ei.
Loredana Chivu face din nou o schimbare, însă de data aceasta este ceva special.

De curând, WOWbiz a luat legătura cu frumoasa vedetă, pentru a afla dacă ține Postul Crăciunului și dacă este o persoană credincioasă. În acest context, blondina ne-a dezvăluit că de obicei ține post, deoarece crede în Dumnezeu, însă în momentul de față va fi dificil, deoarece se află într-o recuperare.

Nu a dorit să dea prea multe detalii despre intervenția pentru care a fost nevoită să plece în străinătate, însă tot ce știm este că după un val de critici asupra ei, despre faptul că ar fi pus câteva kilograme în plus, Loredana a decis să plece în afara țării și să își facă o intervenție, după care are nevoie de recuperare.
Eu țin post, doar că sunt într-o recuperare acum și o să fac tot posibilul după ce îmi revin din recuperare să țin post. Nu am postat nimic despre asta, e ceva mai personal să spun așa.

O să vorbesc despre asta la momentul potrivit. Încă nu vreau să spun despre ce este vorba. Sunt bine, doar că momentan nu sunt în țară.”, a dezvăluit Loredana Chivu