Showbiz

Lovitură pentru PROTV-După 20 de ani, vedeta trustului pleacă la Antena 1

S-ar putea spune că de când e văzută în juriu la ”Vocea României” este emblema postului PRO TV ori cei 20 de ani stați la ”aceeași masă” ar fi făcut-o să nu se ducă la o alta. Nebănuite sunt căile și contraofertele, așa că a plecat la ”concurență” – Antena 1.

În ce emisiunea va apărea vedeta?
Lovitură pentru PRO TV. După 20 de ani, vedeta trustului pleacă la Antena 1
Loredana Groza a luat decizia de a pleca de la PRO TV, după o colaborare de aproximativ 20 de ani.

Cântăreața urmează să meargă la postul concurent, Antena 1, conform unor surse apropiate artistei.

Colaborarea Loredanei cu stația în cadrul căreia a fost jurat a început în anul 1996, când solista a avut primele tangențe cu trustul Media Pro. De-a lungul anilor, interpreta a avut mai multe piese și albume produse de Media Pro Music. În anul 2011, când a apărut pe sticlă primul sezon al concursului de talente ”Vocea României”, Loredana Groza s-a numărat printre jurații show-ului. Ea a continuat să fie jurat la ”Vocea” timp de șapte sezoane, până în 2017.
În 2019, vedeta a fost și căpitanul celor 100 de artiști din juriul emisiunii ”Cântă cu mine”. Acum, Loredana va fi tot jurat, dar la Antena 1, în cadrul emisiunii ”Next Star”, show destinat copiilor talentați din țară.

Cariera
Loredana și-a început cariera la Onești. Albumul de debut a purtat numele: ”Bună seara, iubito”, lansat în 1988, piesa cu același nume fiind una din cele mai cunoscute piese ale ei. În anul 2012, inspirată de succesul albumului ”Agurida”, artista decide să interpreteze melodii din perioada interbelică, ce fac parte din albumul live ”Zaraza-vânzătoare de plăceri”, lansat în 2002. Vedeta este căsătorită cu Andrei Boncea și are o fiică.

sursa