Showbiz

Laura Giurcanu, Colegă cu Andreea Esca la ProTV: Detalii Despre Trecutul la Protv și Participarea la America Express

Laura Giurcanu, iubita lui Aris Eram, dezvăluie conexiunile sale anterioare, inclusiv colaborarea cu Andreea Esca la ProTV. În prezent, participă la America Express alături de Sânziana Negru, demonstrând o echipă solidă. Vloggerița a făcut parte din echipa Vocea României, oferind publicului o privire în culisele show-ului și aducând conținut din backstage în online.

Colaborare Fructuoasă cu Andreea Esca

În 2018, Laura Giurcanu și Andreea Esca au fost colege la ProTV. Giurcanu s-a alăturat echipei Vocea României, unde a adus conținut din spatele camerelor și a intervievat concurenții, devenind vocea online a show-ului. Despre această perioadă, Giurcanu menționează: „Sunt Vlogger-ul oficial Vocea României, iar rolul meu este să aduc în atenția publicului conținutul care până acum rămânea în spatele camerelor: filmări din backstage, clipuri cu antrenorii și concurenții în alte ipostaze față de cele pe care le vedem la TV.”

Participarea la America Express și Relația cu Aris Eram

În timpul participării la America Express, Laura Giurcanu și Aris Eram au dezvoltat o relație apropiată, confirmată de imagini cu săruturi pasionale. Cu toate acestea, Giurcanu nu a confirmat oficial relația și a declarat că nu a văzut imaginile. Ea a clarificat că, de fapt, nu are un partener în acest moment. După scena sărutului, a fost surprinsă într-un centru comercial cu fostul logodnic, Cezar, cu care s-a despărțit cu doi ani în urmă din cauza unei infidelități.

Echipa Solidă și Perspectivă Online

Laura Giurcanu evidențiază colaborarea eficientă cu echipa America Express și transmite: „Lucrăm foarte bine împreună și sper ca toată lumea să vadă și să simtă puterea online-ului.” Cu o perspectivă dedicată și conexiuni anterioare semnificative, Giurcanu continuă să ofere publicului informații exclusive din lumea showbiz-ului.