Social

Luiza si Alexandra traiesc

Cazul care este dea dreptul socant, chiar daca monstrul de la Caracal, Gheorghe Dinca este trimis in judecata pentru 8 infractiuni, printre care este vorba si de Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, cele doua fete care sunt disparute , nimeni nu stie daca sunt violate, ucise s-au traiesc, insa familia fetelor mai spera ca fetele sunt in viata, relateaza cancan.ro.

De astfel, Luiza Melencu este in rubrica ”Persoane urmărite”, conform spynews.ro, ceea ce ar da de înțeles că ea este căutată de polițiști.

“Poliția Națională din cele 2 țări a fost alertată și mai multe persoane au depus în numele nostru plângere și solicitare pentru a fi căutata de urgență.

Cu atat mai mult cu cât spațiul în care a fost văzută și fotografiată este unul public cu camere de luat vederi!

Nu vom face publică poza, locația sau persoana care ne-a comunicat-o. (…)

În același timp îl vom avea în direct pe bunicul Luizei, domnul Stelian Iordache pentru a analiza fără jiginirile unor interlopi, jurnaliști fără suflet sau avocați ai interlopilor ce s-a întâmplat de fapt cu Luiza și care este realitatea din spatele teatrului prezentat de DIICOT”, a transmis Alexandru Cumpănașu.

În urma examinării rechizitoriului, a dosarului cauzei și a referatelor întocmite de către procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică și Serviciului de îndrumare și control ce au format colectivul desemnat cu analizarea actelor de urmărire penală, constatând că rechizitoriul întocmit de către D.I.I.C.O.T. în dosarul ‘Caracal’ întrunește condițiile legalității și temeiniciei, că au fost respectate dispozițiile legale care garantează aflarea adevărului, că urmărirea penală este completă și există probele necesare și legal administrate, azi, 15 ianuarie 2020, procurorul general al PICCJ, domnul Bogdan Dimitrie Licu a confirmat rechizitoriul. Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G. pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol. De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori”, a precizat DIICOT, într-un comunicat.