Scitech

Lumea ceasurilor râvnitoare 2021, ceas mecanic de 1,35 milioane de euro

Jaeger-LeCoultre Reverso Hybris Mechanica Calibru 185 (Quadriptyque)
Chiar acum, având în vedere totul, la ce întrebare este răspunsul un ceas mecanic de 1,35 milioane de euro (1,6 milioane de dolari) care ține evidența ciclurilor sinodice, draconice și anomalistice ale lunilor și care dă timpul cu ciocanele și gongii miniaturali, toate răspândit pe patru cadrane într-o carcasă care se rotește din spate în față folosind un mecanism vechi de 90 de ani conceput pentru ofițerii de polo din Raj Britanic? La un moment dat, în curând, cei 10 colecționari cu suficient „in” cu Jaeger-LeCoultre pentru a dobândi această indulgență în ediție limitată vor afla.

Vacheron Constantin Historiques American 1921
Revenirea la un secol întreg este o clipire relativă a celei mai vechi maison din Elveția și, cu siguranță, această repornire modernă a unui clasic Roaring Twenties se simte la fel de proaspătă ca oricând. Asimetria este legată tenu de nevoile culturii auto înfloritoare a deceniului (volanele, unghiurile incomode ale încheieturii mâinii și toate astea), dar vă puteți delecta doar cu stilurile avangardiste, precum și cu mecanica rafinată care strălucește din spate.

Montblanc 1858 Split Second Chronograph Ediție limitată 18
Cel puțin în lumea ceasurilor, nu există un sfârșit aparent al tendinței de revigorare vintage (nu că ne plângem). Totuși, ceea ce vedeți aici este o istorie vie autentică: calibru 19-09CH din 1909, fabricant elvețian Minerva, înfășurat manual, încă lucrat manual, folosind aceleași metode, în aceleași ateliere cu vedere la valea frumoasă Villeret, cu cutie de ciocolată. . (Cel mai bun producător de stilouri din Hamburg a achiziționat Minerva în 2007.) Este încă un kit extraordinar de sofisticat: două ambreiaje pe roți de coloană care controlează două mâini de cronometru care pot fi „împărțite” pentru a cronometra două evenimente ulterioare și calcule de viteză și distanță poate fi realizat peste trei minute, mai degrabă decât cel obișnuit.

Roger Dubuis Excalibur Glow Me Up
Această ofertă în ediție limitată de la teribilul orolog enfant din Geneva este pur și simplu spectaculoasă. Supraîncărcarea spițelor cadranului de schelet Excalibur, în care o cușcă turbillon care plutește în spațiu, este vopsea Super-LumiNova demnă de discotecă. Mai mult decât atât, circumferința carcasei prezintă o primă lume brevetată, diamante luminescente, într-un mod asemănător de culoare al anilor ’70. Pentru a realiza acest lucru, Roger Dubuis a inventat o nouă tehnologie care aplică stratul de acoperire micilor plantații de sub pietrele tăiate în baghetă. Un nume mai bun ar fi putut fi „Show Me Up” pentru toată atenția pe care o va atrage.

sursa