Scitech

Google: Noi abordări în lupta împotriva conținutului spam

Noi abordări în lupta împotriva conținutului spam și de calitate scăzută pe Căutare

Îmbunătățim motorul de căutare astfel încât să vezi mai multe informații utile și mai puține rezultate care par a fi create pentru motoarele de căutare. În fiecare zi, oamenii se bazează pe Căutare pentru a găsi ce este mai bun pe web. Am avut întotdeauna politici și sisteme automate pentru a combate spammerii și lucrăm pentru a aborda tactici emergente care încearcă să manipuleze rezultatele noastre cu conținut de calitate scăzută. Actualizăm în mod regulat aceste politici și sisteme pentru a aborda eficient aceste tendințe și pentru a continua să livrăm conținut util și să conectăm oamenii cu site-uri de înaltă calitate.

Astăzi anunțăm schimbări importante pe care le facem pentru a îmbunătăți calitatea Căutării și utilitatea rezultatelor tale:

1. Îmbunătățiri în clasificarea calității: Facem îmbunătățiri algoritmice la sistemele noastre de clasificare de bază pentru a ne asigura că afișăm cele mai utile informații de pe web și reducem conținutul neoriginal în rezultatele căutării.

2. Politici noi și îmbunătățite împotriva spamului: Actualizăm politicile noastre împotriva spamului pentru a menține conținutul de cea mai scăzută calitate departe de Căutare, cum ar fi site-urile expirate repurposed ca spații de stocare a spamului de către noi proprietari și spamul necrolog.

Reduzerea rezultatelor de calitate scăzută și neoriginală

În 2022, am început să reglăm sistemele noastre de clasificare pentru a reduce conținutul neutil și neoriginal în Căutare și să-l menținem la niveluri foarte scăzute. Ne bazăm pe ceea ce am învățat din această lucrare în actualizarea de bază din martie 2024.

Această actualizare implică rafinarea unora dintre sistemele noastre de clasificare de bază pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine dacă paginile web sunt inutile, au o experiență proastă pentru utilizatori sau par a fi create pentru motoarele de căutare în loc de oameni.

Menținerea mai mult spam din rezultatele tale

De decenii, ne bazăm pe sisteme avansate de luptă împotriva spamului și politici anti-spam pentru a preveni apariția conținutului de cea mai scăzută calitate în rezultatele căutării – și această muncă continuă.

Facem mai multe actualizări ale politicilor noastre împotriva spamului pentru a aborda mai bine practicile abuzive noi și evolutive care duc la apariția conținutului neoriginal și de calitate scăzută în Căutare.

Abuzul de conținut scalat

Am avut mult timp o politică împotriva utilizării automatizării pentru a genera conținut de calitate scăzută sau neoriginală în masă cu scopul de a manipula clasamentele de căutare. Astăzi, metodele de creare a conținutului scalat sunt mai sofisticate, iar dacă conținutul este creat pur și simplu prin automatizare nu întotdeauna este la fel de clar.

Abuzul reputației site-ului

Uneori, site-urile care au propriul lor conținut grozav pot găzdui, de asemenea, conținut de calitate scăzută furnizat de terțe părți cu scopul de a profita de reputația puternică a site-ului de găzduire. Astfel de conținut care se clasifică în primele poziții în Căutare poate confunda sau induce în eroare vizitatorii care pot avea așteptări foarte diferite pentru conținutul de pe un anumit site.

Abuzul domeniilor expirate

Ocazional, domeniile expirate sunt cumpărate și repurposed cu intenția principală de a crește clasamentul de căutare al conținutului de calitate scăzută sau neoriginal. Aceasta poate induce în eroare utilizatorii în a crede că noul conținut face parte din site-ul mai vechi, care nu este întotdeauna cazul. Domeniile expirate care sunt achiziționate și repurposed cu intenția de a îmbunătăți clasamentul de căutare al conținutului de calitate scăzută sunt acum considerate spam.

Căutarea ajută oamenii cu miliarde de întrebări în fiecare zi, dar întotdeauna vor exista domenii în care putem să ne îmbunătățim. Vom continua să lucrăm din greu pentru a menține conținutul de calitate scăzută în Căutare la niveluri scăzute și pentru a afișa mai multe informații create pentru a ajuta oamenii.