Politica

Marcel Ciolacu Despre Prețul RCA: „Lucrăm la un Echilibru”

Marcel Ciolacu Dezvăluie Planurile Privind Prețul RCA: „Nu Sunt Ceaușescu să Dau Decrete”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a făcut declarații privind prețul polițelor RCA și eforturile de a ajunge la un acord echitabil pentru toți actorii implicați. Într-o conferință de presă, Ciolacu a menționat că negocierile sunt în desfășurare și că se lucrează la stabilirea unui preț de referință.

„Există discuții și lucrăm la stabilirea unui preț de referință pentru RCA. Avem în vedere să găsim soluții echitabile pentru toată lumea. Nu putem dubla prețul RCA, trebuie să găsim un echilibru. Nu vreau să dau ordonanțe autoritare, nu sunt Ceaușescu. Avem discuții pentru a evita falimentele și pentru a ajunge la o înțelegere”, a declarat Ciolacu.

Transportatorii au fost afectați de creșterile semnificative ale prețurilor RCA, iar liderul PSD dorește să găsească soluții pentru a menține echilibrul între nevoile acestora și realitățile pieței asigurărilor. Ciolacu a subliniat importanța dialogului cu asiguratorii și necesitatea unui proces de negociere transparent.

Cu toate acestea, Ciolacu a recunoscut că RCA-ul înregistrează prețuri ridicate, iar eforturile sunt concentrate pe găsirea unor soluții durabile pentru a rezolva această problemă. El a subliniat că se străduiește să evite măsuri drastice și să găsească un echilibru care să satisfacă atât nevoile transportatorilor, cât și realitățile economice.

Liderul PSD a reiterat că procesul de negociere este în desfășurare și că intenționează să continue discuțiile cu toți factorii implicați pentru a ajunge la un consens acceptabil. Acest anunț vine în contextul unei atenții crescute asupra costurilor RCA și a necesității de a găsi soluții echitabile pentru toți participanții din industrie.