Social

Marian Godina, medicului Flavia Grosan”Oculta mondiala nu ar dori ca poporul sa afle ca niste banale medicamente ieftine reprezinta de fapt salvarea”

Interviul Flaviei Grosan a starnit o multime de reactii critice/Foto: Flavia Grosan/Facebook

Politistul Marian Godina a ironizat scandalul iscat in jurul doctoritei Flavia Grosan care a anuntat ca a descoperit propriul tratament pentru bolnavii COVID. Intr-un text publicat sambata, 20 martie, pe blogul sau, Godina o ironizeaza pe doctorita, dar si pe cei care cred ca aceasta a reusit sa vindece mai multi bolnavi de coronavirus folosind medicamente ieftine.

„Medicul care a descoperit schema de succes pentru tratarea Covid 19 este roman.
Cum s-ar spune, „e de-ai nostri, dom’le!”

Ce tot vorbiti de cercetatori straini de-si incing creierii prin laboratoare sofisticate pentru a descoperi un tratament eficient? Aia vor bani multi!

Pai noi, romanii, avem medicul nostru care, intr-un apartament de bloc, datorita geniului, a gasit leacul miraculos!

Limbajul popular al doamnei doctor ne arata clar ca tine cu noi, oamenii de rand. Ba chiar se vede ca e sincera si vorbeste pe limba noastra. Dumneaei ne spune, pe intelesul nostru, ca „zmeii”, asa cum le place sa-si numeasca medicamentele minune, pot fi uneori „nervosi la stomac”, iar unii dintre pacienti „sa se cufureasca”. Vedeti cum se exprima? Nu ca sclifositii aia de medici de vorbesc in termeni de neinteles pentru a parea destepti. Fii, dom’le, din popor, ce naiba!

In timp ce strainii ne vand vaccinuri scumpe, aceasta doamna doctor a descoperit o schema de tratament foarte eficienta, dar si ieftina. Intelegeti acum de ce se incearca sa i se inchida gura? Pentru ca „are curajul de a spune adevarul”, la fel ca o alta doamna eroina care doreste sa salveze natiunea.

De aceea e si atat de contrazisa de specialisti, pentru ca nimeni din oculta mondiala nu ar dori ca poporul sa afle ca niste banale medicamente ieftine reprezinta de fapt salvarea.
Imi pot imagina un inginer care sa iasa public si sa spuna ca a inventat avionul care functioneaza cu apa de izvor din muntii Bucegi”, a scris Marian Godina.
Pe mine m-a prins perfect pandemia si m-am dus ca si tratament etiologic pe claritromicina. Sigur ca, pe langa acest antibiotic, mai sunt cateva tratamente adjuvante, ca ea singura nu face fata. Este o schema de tratament care imi apartine”, a povestit medicul Flavia Grosan.

Alexandru Rafila a declarat ca prefera sa fie tratat conform protocolului. „Daca ma intrebati pe mine, eu as vrea sa fiu tratat de un medic din Romania, conform protocolului care este stabilit de Comisia de boli infectioase din Romania, care in principiu respecta majoritatea recomandarilor din statele membre UE si Statele Unite.

Eu am urmat un tramanet, atunci cand am fost bolnav, conform acestui protocol”, a declarat Rafila.
sursa