Showbiz

Maşina cântăreţei Mira a fost lovită de un taxi

Cântăreaţa Mira a povestit pe contul de Instagram cum un taximetru i-a lovit maşina parcată pe marginea drumului, avariind-o pe partea stângă. Maşina cântăreţei Mira a fost avariată de un taxi.

Este a doua maşină de taxi care îi accidentează autoturismul în acest an, potrivit artistei. Mira a povestit pe contul pe contul personal de Instagram cum s-a întâmplat totul.

Ea şi-a filmat maşina accidentată şi a publicat imaginile. „Ia vedeţi! Ia vedeţi asta! Şi ce credeţi? A plecat şoferul. Păi cum, nu se putea! N-am mai scăpat de data asta. Zici că-s blestemată cu taximetriştii. Nu se poate, băi frate, aşa ceva nu se poate!“, a spus Mira într-un video publicat pe InstaStory.
Accidentul a avut loc sâmbătă noaptea, iar în cursul zilei de duminică Mira a făcut publice informaţiile pe care le-a aflat de la poliţie şi chiar a obţinut imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă.

Dacă iniţial s-a crezut că vinovat este şoferul taxiului, în final s-a dovedit că vinovat era nepotul acestuia, care îi luase maşina, deşi nu are permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului.

Doamne fereşte să dai de oameni d-ăştia pe stradă şi să fi fost cineva pe stradă la ora aia sau în maşină… eu, de exemplu. Explicaţi-mi cum a putut să intre nenea ăsta cu spatele în maşina mea? Dar, beat fiind, este evident cum a putut“, a mai spus artista.

În luna februarie, Mira a avut acelaşi tip de accident, tot cu un autoturism de taxi.

Maşina parcată a fost pe punctul de a fi avariată frontal de un taximetrist, însă, datorită nămeţilor de zăpadă, aceasta a fost salvată atunci.

sursa