Showbiz

Mira: „Sunt bine, asta contează! Mulțumesc, Doamne-Doamne”

Mira a suferit un accident rutier. Cântăreața a trăit clipe de groază în timp ce se afla la volan. Un alt autoturism nu s-a asigurat și a intrat direct în bolidul ei de lux, cauzând avarii serioase. Din fericire, artista este bine, nu a pățit nimic, însă mașina ei este în service și va sta acolo o perioadă.
Mira a suferit un accident rutier. În vara anului trecut, artista și-a făcut un mare cadou, și-a cumpărat o mașină electrică, de lux, al cărei preț depășește 70.000 de euro. La un an distanță, tânăra solistă a făcut accident în București, un alt șofer a intrat în mașina ei și a avariat-o, așa că pentru ceva timp va depinde de taxiuri, întrucât bolidul a ajuns direct la service.
Din fericire, Mira nu a fost rănită, lucru pentru care este recunoscătoare. Este, însă, mâhnită că automobilul pe care a dat bani buni și pe care a visat să-l aibă a fost avariat.

Sunt bine, asta contează! Mulțumesc, Doamne-Doamne, că se putea și mai rău, dar acum nu mai am mașină. Un nene nu s-a asigurat. Nu e vina mea, în caz că vă întrebați. Eu circul pașnic, pe treaba mea, n-am treabă cu nimeni.

Au alții treabă cu mine. Uitați-vă la mine cu plânsul în gât, panicată la volan, în timp ce mă duceam la radio. Mă încearcă Dumnezeu ceva de speriat, să vadă cât pot să duc”, a povestit Mira

sursa