Social

Mihai Caldararu,atacat de Maria T. pentru ai lua acestuia functia de Director General.

Mihai Caldararu ,Director General ,la Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilitati, este atacat pentru functia pe care o detine.
Maria T. vrea sa ocupe functia acestuia,de Director General.(Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilitati).
Caldararu Mihai a ajutat nevoiasi,copii,batrani si persoane cu dizabilitati.Acesta este director genelar la , Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilitati ,pe acesta functie se mizeaza acum.
Acesta Relateaza ca nu vrea sa fie demis, si ca acesta functie i-se potriveste si se incadreaza perfect cu ea.

Mihai Căldăraru este un tânăr de 34 de ani, din București, care și-a învins destinul. Viața nu a fost deloc blândă cu el și nu l-a menajat în niciun fel. Mai mult de jumătate din viață a petrecut-o prin orfelinate, unde a fost abandonat de părinți imediat după naștere. Chinurile prin care a trecut la orfelinat, bătăile și abuzurile sexuale i-au deteriorat starea de sănătate. Totuși, aceste încercări l-au ambiționat pe Mihai să-și îndeplinească visul: de a ajuta și de a aduce bucurie copiilor care au trecut prin aceleași suferințe, asemenea lui. Lipsit de dragostea maternă și trăind printre străini, Mihai a luptat zi de zi să depășească provocările și să meargă mai departe.

Tânărul a ajuns să urmeze cursurile unei Şcoli de Arte şi Meserii, după care a urmat Şcoala Populară de Artă şi un curs de inspector de resurse umane. Abia după ce a părăsit orfelinatul, a putut înțelege drama copiilor instituționalizați, așa că și-a dedicat timpul, energia, resursele interioare pentru ajutorarea acestora. Prima slujbă a fost aceea de ajutor într-un restaurant, la spălat de vase.

Absolvent al Facultatății de jurnalism ,,Hiperyon”, Mihai Căldăraru împreună cu alţi doi prieteni proveniţi tot din centrele de plasament au înfiinţat Asociaţia MicNews și două publicații, cu ajutorul cărora a desfășurat mai multe proiecte, printre care se numără taberele la mare şi la munte pentru copii defavorizaţi, campaniile naţionale „Sărăcia Distruge Omenia”, „Rechizite pentru viitorul tău” etc.

Mihai Căldăraru este un om mic, dar cu un suflet mare și o minte ageră, care a reușit să se remarce prin muncă, seriozitate și caritate. Prin investigațiile și anchetele sale sociale a schimbat mentalități şi a venit în ajutorul copiilor abandonați, abuzați și bolnavi. Iar cea mai mare recompensă pentru el este zâmbetul de pe chipul celor nevoiași.

Dorind să aducă speranța unor zile mai bune, în aceste timpuri pline de încercări, Mihai Căldăraru se află acum în plină campanie umanitară, unde încearcă să adune sponsorizări pentru a le oferi celor care nu au posibilităţi financiare şi trăiesc la limita sărăciei.

Reporterii antena24.ro a încercat să ia legătura cu doamna Președinte Riccio Daniela însă domnia sa nu a putut fii de găsit.

Maria Tănase, actualul Director Executiv Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilitati AEDOPS România sa intalnit cu conducerea Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, unde sa discutat excluderea tânărului Mihai Căldăraru din funcția de Director General Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilitati AEDOPS România.

Mihai Căldăraru a demarat mai multe campanii umanitare pe starea de urgență cât și alertă și a ajutat 2000 de copii defavorizați din mediul rural și bătrânii uitați de autorități.

Mihai Căldăraru a declarat pentru reporterii Antena 24. Ca isi va pune tot sufletul pentru Antena 24.