Politica

Mircea Geoană Dezvăluie Detalii Despre Nunta Fiicei Sale și Ginerele American

Mircea Geoană a ales să vorbească deschis despre evenimentul grandios al nunții fiicei sale, unde a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre familia americană a ginerei. Numărul doi în NATO a împărtășit că impresia inițială despre ginerele său a fost una foarte pozitivă și că familia acestuia provine dintr-un mediu înstărit.

Evenimentul spectaculos a avut loc pe parcursul a trei zile, într-un cadru desprins din povești, iar organizarea a fost responsabilitatea socriilor din Statele Unite. Mircea Geoană a dezvăluit că această nuntă de vis a implicat o sumă fabuloasă, ajungând la 2 milioane de dolari.

Am organizat logodna, iar părinții, care sunt mai înstăriți decât noi, au avut grijă de o nuntă frumoasă la Veneția. Americanii, deși sunt economici zi de zi, când vine vorba de evenimente majore, nu se uită la bani. Încă de la prima întâlnire cu ginerele meu, Garett Cayton, am simțit că este un băiat minunat și îl iubește pe fiica mea cu adevărat. Asta contează cel mai mult, chiar dacă distanța îi separă momentan, dar s-au așezat în Los Angeles„, a declarat Geoană.

Ginerele lui Mircea Geoană este nepotul unui milionar american de origine poloneză, supraviețuitor al Holocaustului, care și-a construit imperiul financiar în domeniul imobiliar. Aceste dezvăluiri aduc în prim-plan o poveste de dragoste și conexiuni familiale care traversează bariere geografice și culturale.