Showbiz

Mirela Vaida, baricadata în casa-Are probleme de SANATATE!

Mirela Vaida trece prin clipe nu tocmai plăcute. Prezentatoarea TV a ținut să le ofere fanilor detalii despre starea ei de sănătate și despre modul în care se tratează.

De asemenea, a ținut să specifice că nu este vorba despre coronavirus, ci despre otită.

Nu-i coronavirus! E otita… M-a bagat soacra-mea sub tratament babesc: tuica fiarta, usturoi in ureche, ceapa pe gat, gargara cu sare si sare grunjoasa calda la ureche, sub caciula!! Miros ca un carnat! N-are cum sa ma atace vreun virus. S-au speriat si copiii.. Si, totusi, tratamentul asta o da roade sau a vrut sa rada soacra-mea un pic de mine…?”, a scris Mirela Vaida.

Fanii vedetei i-au oferit acesteia tot felul de sfaturi și păreri cu referire la modul în care a ales să se trateze.

Nu e de joaca cu aceasta otita trebuie tratată cu antibiotice ca altfel reapare și durerea devine insuportabila. Și mare grija ca se face la ambele urechi dacă nu e tratată corect”, „Esti foarte frumoasa ..cand am vazut fotografia am crezut ca e o sfanta…esti foarte frumoasa si fara machiaj.Iti doresc sanatate …sper sa dea roade acest tratament .Te pup” sau „Cele mai bune leacurile băbești sunt bune din vechi strămoșii se procedea.bravoo înainte nu mai erau medicamentele din ziua de azi”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.

Sursa