Showbiz

Mirela Vaida: Vladimir S-a Confruntat cu Diplopie, Astigmatism și Strabism

Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct, a fost copleșită de emoții după ce fiul ei, Vladimir, în vârstă de 7 ani, a suferit o intervenție chirurgicală la ambii ochi. Vedeta a făcut publice detalii despre greutățile întâmpinate în această perioadă și despre afecțiunile cu care s-a confruntat micuțul.

Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, Mirela Vaida a mărturisit că această perioadă a fost una extrem de dificilă pentru ea și familia ei, dar a subliniat importanța sănătății copiilor. Vedeta a descris lupta lor prin această experiență dureroasă și a recunoscut că a fost o provocare să rămână puternică pentru a-și sprijini fiul.

Am fost o perioadă foarte grea, despre care nu am putut să vorbesc, pentru că am vrut să trec cu bine peste asta. A fost o perioadă cu foarte multe filmări pentru edițiile de Paște, pentru emisiunile în direct, pe care am gestionat-o foarte greu. Nu am vrut să mă las bătută, dar, în final, eu sunt un om și sunt mamă. Nimic nu este mai important decât copiii mei„, a mărturisit Mirela Vaida.

Mirela Vaida a explicat că Vladimir a fost diagnosticat cu diplopie (vedere dublă), astigmatism și strabism. Aceste afecțiuni oftalmologice au afectat semnificativ capacitatea fiului său de a vedea corect și au necesitat intervenții chirurgicale pentru corectare.

Diplopia, adică vedere dublă, a fost o mare provocare pentru noi. Nu am înțeles imediat ce se întâmplă, iar micuțul meu a avut dificultăți în activitățile zilnice. L-am dus la mai multe spitale în căutarea unui diagnostic și a tratamentului potrivit„, a adăugat Mirela Vaida.

Astigmatismul și strabismul sunt alte afecțiuni oftalmologice pe care Vladimir le-a înfruntat, iar tratamentul a constat în operații pentru a corecta aceste probleme.

Din fericire, acum Vladimir se află acasă și se recuperează, iar Mirela Vaida este recunoscătoare pentru evoluția favorabilă a fiului său. Vedeta a transmis un mesaj de speranță și recunoștință către toți cei care i-au fost alături în această perioadă dificilă.

Operațiile și tratamentele medicale au fost menite să ofere lui Vladimir o șansă mai bună de a vedea și de a se bucura de o copilărie fericită, iar Mirela Vaida a subliniat importanța sănătății oculare și a accesului la tratamente adecvate pentru copiii cu astfel de afecțiuni oftalmologice.

spynews.ro