Showbiz

Mirela Vaida in lacrimi- Mamă la 12 ani pentru frații ei!

Un tată dintr-o comună din Giurgiu a rămas singur cu șase copii pentru că soția lui a murit în urmă cu doi ani, răpusă de cancer. În total sunt nouă frați, dintre care trei fete au fugit să se mărite pentru a scăpa de chin.
Cu toții își doresc o mamă. La vârste atât de fragede, micuții sunt crescuți de Claudia, sora lor în vârstă de 12 ani, care a preluat atribuțiile mamei lor. „Îmi doresc o mamă„, spune Claudia, un copil care s-a maturizat mult prea devreme.

Trăiesc în condiții inumane. Vreau să treacă peste această iarnă, să nu îi găsim morți. Ultima dată când am venit nu aveau șosete în picioare, aveau frigiderul gol. Am alarmat autoritățile începând cu primăria din comuna Răsuceni. Am anunțat și protecția copilului„, a spus femeia care a făcut cunoscut cazul lor și care vrea să îi ajute pentru Acces Direct.
Trăiesc în câteva cămăruțe înghesuite. Tata Marin luptă din răsputeri să își crească micuții și muncește cât de mult poate în speranța că ei nu vor duce lipsă de nimic.

Fac mâncare spăl. E rău. E rău să nu am. Mă ascultă cei mici. Ne descurcăm greu cu mâncarea„, spune Claudia.

Tata Marin este în stare să treacă și prin foc pentru copiii lui. „E foarte greu. Am ajutorul și alocația și ce strâng eu la vaci.. Soția a murit de cancer acum doi ani. Ei știu că mama lor e la Doamne-Doamne. Aș avea nevoie de o mașină de spălat…„, spune tatăl lor.
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi atunci când Claudia s-a așezat lângă ea și a privit-o. La 12 ani fetița este deja matură și știe care sunt greutățile vieții.

Mă uit în ochii tăi albaștri și… mă scuzați. Afară e cod galben de vânt și tu ai venit în săndăluțe. Tu nu ai de unde să știi, au anunțat la televizor. Vă rog să mă scuzați pentru acest moment de slăbiciune„, a spus Mirela Vaida

Citeste tot pe spynews.ro