Scitech

Netflix scumpeşte abonamentul

Netflix a devenit preferatul majorității abonaților datorită ofertei generoase de filme și seriale de toate genurile. Anul 2021 aduce, însă, noi tarife, abonamentul se scumpește din luna februarie.

Abonamentul Netflix se scumpește din februarie 2021. Pandemia de COVID-19, cu restricțiile sale care au închis cinematografele, teatrele și restaurantele, a obligat oamenii să stea majoritatea timpului în case, astfel că Netflix a devenit un serviciu din ce în ce mai accesat.
Prețul abonamentelor la Netflix va crește din ianuarie și va fi resimțit în facturile din februarie. „The Sun” citează oficiali Netflix care au anunțat majorarea abonamentul standard (este vorba despre abonamentul standard la nivel mondial). Acesta va crește de la o medie de 9,95 de euro (aproximativ 48 de lei la un curs de 4,87 lei/euro) la 11,06 euro (aproximativ 54 de lei), ceea ce înseamnă o majorare medie de 11%.

Abonamentul standard asigură vizionarea filmelor de pe Netflix pe două dispozitive în același timp, la rezoluția de 1080p (1920 x 1080 pixeli), rezoluție full HD, disponibilă pe majoritatea dispozitivelor actuale (televizoare, monitoare, telefoane, tablete, laptop-uri).

Abonamentul premium, care oferă posibilitatea de a viziona Netflix pe 5 dispozitive diferite simultan, în format 4k (la filmele disponibile în acest format) se va majora de la 13,27 euro (aproximativ 65 de lei) la 15,48 euro (aproximativ 75 de lei). Atenție: prețul va rămâne nemodificat la abonamentul minim, de bază, în cadrul căruia se poate urmări Netflix pe un singur dispozitiv, media mondială a acestui tip de abonament fiind 6,63 euro (aproximativ 32 de lei).