Actualitate

Noi precizari despre Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat peste doa o săptămână dar asta nu înseamnă că zvonurile apărute în presă sunt mai reduse ci dimpotrivă. Conform celor mai recente detalii apăture în mediul online, viitorul model de top din gama Galaxy Note va fi un produs cu specificații tehnice de invidiat.

Conform unor teste efectuate de GFXBench, viitorul Galaxy Note 8 va avea un ecran cu diagonala de 6,4 inci care va afișa o rezoluție maximă QuadHD+ de 1440×2960 pixeli. Dispozitivul va avea o rezoluție implicită FullHD+ de 1080×2220 pixeli, rezoluție care va putea fi schimbată ulterior de utilizator.

Versiunea apărută pe GFXBench folosește procesorul Exynos 8995 care are o frecvență de lucru de până la 2,3GHz și folosește procesorul grafic Mali-G71. O altă versiune a phabletului va folosi procesorul de top Qualcomm Snapdragon 835 și grafică Adreno 540. Ambele modele vor avea 6GB capacitate a memoriei RAM alături de 64GB spațiu intern de stocare.

La nivel de fotografie, toți entuziaștii se așteptau la un sistem dual pentru camera foto principală dar informațiile recente nu arată asta. Galaxy Note 8 va folosi o cameră foto principală simplă cu un senzor de 12MP și o cameră foto secundară pentru selfie-uri de 8MP.

Dispozitivul va folosi sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat dar utilizatorii pot spera la o actualizare rapidă a sistemului de operare deoarece aceasta va fi lansată în curând de către Google. Alte detalii mai includ un scanner pentr iris, o baterie cu capacitatea de 3300mAh, recunoaștere facială și capabilități extinse pentru S Pen.

Să sperăm că noul model va spăla eșecul companiei de la lansarea modelului anterior, Galaxy Note 7 care a întâmpinat mari probleme cu bateria.

Techcafe.ro