Politica

Noi restrictii! Premierul Romaniei vine cu conditii la redeschiderea restaurantelor. Amenzii pentru cei care…

Noi restrictii! Premierul Romaniei vine cu conditii la redeschiderea restaurantelor. Amenzii pentru cei care…

Noi restrictii, anuntate de Premierul Romaniei, pentru redeschiderea restaureantelor  si a tereselor, Ludovic Orban a declarat ca autoritatile vor da amenzi drastrice, pentru cei care nu respecta conditiile impuse de lege, relateaza spynews.ro.

Incepand de astazi, Premierul a anuntat romani ca restrictiile au ramas inca in tara, si la deschiderea restaurantelor in spatii inchise, incat si a salilor de spectacol, cinematografe si competitiile sportive.

„Mâine, o să am o şedinţă cu domnul ministru Tătaru, cu domnul ministru Vela şi cu domnul ministru Popescu şi vom invita reprezentaţii HoReCa la discuţii, pentru a pregăti reglementarea privind deschiderea restaurantelor”, a transmis Ludovic Orban.

„O vom hotărî când condiţiile epidemiologice vor permite şi vom avea garanţia că şi companiile care administrează restaurantele se vor implica şi vor asigura respectarea regulilor de protejare a sănătăţii cetăţenilor”, a mai spus el.

„Din păcate, dacă te uiţi pe la mai multe terase ce se întâmplă, se vede foarte clar că nu se respectă regulile care au fost stabilite şi există o creştere semnificativă a riscului de răspândire a virusului din cauza nerespectării acestor reguli”, a continuat premierul.