Social

„Nu mai ține linia ocupată” A apărut discuția telefonică dintre Alexandra din Caracal și polițistul care a preluat apelul de la operatorul STS

“Nu mai ține linia ocupată” A apărut discuția telefonică dintre Alexandra din Caracal și polițistul care a preluat apelul de la operatorul STSAlexandra Măceșanu, fata răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, a sunat la 112 să ceară ajutorul, iar polițistul care a preluat apelul de la operatorul STS părea să nu o creadă.

Potrivit surselor Digi24, Alexandra a fost timorată de polițist și o inhiba prin atitudinea lui, ba chiar ar fi fost recalcitrant. În plus, faptul că Alexandra suna și închidea apelurile era din teama că vine criminalul ei.
Discuția dintre polițist și Alexandra
Polițist: Hai, ce vrei?

Alexandra: Am fost răpită și violată. M-a luat…

Polițist: Unde ești, mă?

Alexandra: În Caracal, în Caracal!

Polițist: În Caracal, unde?

Alexandra: În Caracal…

Polițist: Bine, bine, stai acolo. Rămâi acolo că îți trimit eu echipaj, dar nu mai ține linia ocupată.

Alexandra: Vine și mă bate iară. M-a violat!

Polițistul de la IPJ Olt i-a spus de trei ori Alexandrei să rămână unde se afla, în condițiile în care era răpită și legată cu sârmă. Același polițist, după o oră de la această discuție, a sunat la STS să întrebe cum se face localizarea unui apel pentru că nu știa. Această conversație a durat circa 10 minute.

Câte persoane ar fi ucis Gheorghe Dincă
Bărbatul a fost arestat inițial sub acuzația de viol și trafic de minori, ca, la scurt timp, să fie extinse cercetările și pentru omor, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

La perchezițiile de la domiciliul său au fost găsite inclusiv bijuteriile uneia dintre victime, ale Alexandrei, fetița de 15 ani despre care toată lumea știe acum cu câtă disperare a încercat să se salveze din mâinile suspectului, care o sechestra într-una dintre camere. Autoritățile s-au împotmolit în proceduri când fata a sunat nu o dată, ci de trei ori la 112! Au acționat abia când a fost prea târziu și nu au mai găsit-o.
Începând de vineri, acest caz fără precedent în România naște zeci de întrebări la care răspunsurile vin pe rând și sunt din ce în ce mai șocante. Poate, cel mai important, câte victime să fi căzut în mâna acestui individ care, din acuzațiile aduse, pare un criminal în serie?! Răspunsurile clare încă nu se cunosc, deși, din estimările inițiale, oasele găsite în casa criminalului puteau proveni de la cel puțin două cadavre și cel mult patru.

sursa