Extern

O cronologie completă a relației dintre Taylor Swift și Joe Alwyn

Swift încă se întâlnea cu Calvin Harris. Această Met Gala este, de asemenea, în noaptea în care l-a întâlnit pe Tom Hiddleston și a dansat înfricoșat cu el într-un videoclip care a devenit viral, iar mai târziu a stârnit revenirea auzită „în jurul lumii. A fost o noapte plină de evenimente pentru Tay.

12 octombrie 2016: Swift și Alwyn participă la același concert Kings of Leon.
La o lună după despărțirea de Hiddleston, Swift a mers la o emisiune Kings of Leon cu prietenii ei. Detaliile online au stabilit de atunci că și Alwyn a fost la spectacol.

12 noiembrie 2016: Swift participă la proiecția filmului Alwyn.
Swift și un grup de membri ai echipei au mers la premiera filmului lui Alwyn, Long Halftime Walk de Billy Lynn. Dacă ea și Alwyn se întâlneau în acest moment, a fost atât de sub radar încât acoperirea presei în premieră nici măcar nu i-a menționat numele. Nu este clar dacă a fost prezent.

16 mai 2017: apar rapoarte că se întâlnesc.
O sursă apropiată perechii a spus The Sun că povestea lui Swift și Alwyn a fost împreună de câteva luni și că prietenii și familiile lor se aflau în ea:

„Aceasta nu este o nouă alertă de cuplu sau o relație secretă – singurele persoane pentru care a fost secret sunt mass-media, deoarece noi toți, cei mai apropiați prieteni ai lui Taylor și Joe și familiile lor, eram conștienți că sunt împreună de câteva luni și ne cunoaștem de multă vreme.

„După turneul din 1989 și toată atenția pe care Taylor a primit-o, a aflat că trebuie să fie mai protectoare față de viața ei personală și ea și Joe au decis din timp să le păstreze viața privată privată.”

5 iunie 2017: sunt prinși de paparazzi în Nashville.
Paparazzi au prins în cele din urmă cuplul în acțiune: așezat pe un balcon din Nashville, unde Alwyn ar fi întâlnit pentru prima dată părinții lui Swift.

25 iulie 2017: sunt prinși din nou, de data aceasta la New York.
Hanoracii au fost strânși peste fețe, cuplul a fost prins părăsind apartamentul lui Swift.

Swift și Alwyn păreau disperați să meargă în incognito în aceste poze.

20 octombrie 2017: Swift le spune fanilor că noul său single „Gorgeous” este despre Alwyn.
Swift a găzduit o sesiune de ascultare „secretă” pentru noul ei album, Reputation. Ea ar fi spus fanilor că single-ul „Gorgeous” este despre Alwyn.
sursa