Sanatate

O femeie vaccinată împotriva coronavirus. „E o șansă uriașă pentru mine să contribui cu ceva”

O femeie vaccinată împotriva coronavirus. „E o șansă uriașă pentru mine să contribui cu ceva”
O femeie vaccinată împotriva coronavirus. „E o șansă uriașă pentru mine să contribui cu ceva”

Noul virus COVID-19, le da mare bataie de cap tuturor specialistilor cat si doctorilor, in a lupta cu disperare pentru a face un antidot impotriva coronavirusului, pentru asta cercetatorii din Seattle au creat un vaccin, care deja l-au dat unei femeie, care a vrut sa fie voluntar, reactia acesteia a fost incredibila, relateaza spynews.ro.
Coronavirus a pus stapanire pe tot globul, provocand decese si contaminari la un numar foarte mare, iar acum oamenii de stiinta se chinuie sa gaseasca urgent un antidot impotriva virusului venit din China.
Insa, americanii sunt deja in forta, si au lansat un studiu la cererea administratiei Trump, care le-a pus la dispozitie o valoare de 50 de miliarde de dolari pentru a lupta cu virusul.
”Mă simt grozav”
Nu a durat prea mult și au avut parte de primul pacient. Jennifer Haller, pe numele ei, în vârstă de 43 de ani, s-a oferit voluntar pentru a face vaccinul care ar putea salva omenirea.
Femeia se simte mai mândră ca niciodată de gestul pe care l-a făcut, considerând că doar așa putem schimba ceva în lume.
”Ne simțim cu toții neajutorați, e o șansă uriașă pentru mine să fac ceva”, susține ea.

Potrivit presei internaționale, la puțin timp după ce i s-a administrat vaccinul, Jennifer a părăsit cabinetul medicului cu zâmbetul pe buze: ”Mă simt grozav”, au fost cuvintele ei.
Totodată, alte trei persoane s-au oferit în a primi vaccinul, luni înregistrându-se un total de 45 de oameni.

Potrivit oamenilor de știință, vaccinul total este la 12-18 luni de la realizare.

”Studiul a fost lansat în timp record, e un pas important în această luptă”, susține medicul din Seattle.