Social

O mașină a fost dispărută acum 27 de ani, si găsită acum în pădure, înfiptă în pom. Oribil ce era lângă ea!

A fost un cosmar pentru un om care si-a scos cainele la plimbare prin padure in fiecare zi, ce a gasit l-a speriat foarte tare, relateaza www.realitatea.net.

Deja devenise un obicei sa se plimbe prin pature, printre copaci, ceva la retinut sa nu mai mearga pe unde mergea mereu, asa ca din greseala s-a trezit in mijlocul unui luminis, iar acolo a gasit o masina, era intoarsa peste cap cu rotile in sus, la o panta in jos.

Barbatul s-a dus langa masina, dar cu frica, sa nu cumva sa se duca masina peste el.

Atunci a văzut că mașina era, de fapt, un Porsche de toată frumusețea!

Se sprijinea în trunchiul unui copac rămas în picioare, în ciuda impactului care părea să fi fost extrem de violent.

După ce s-a asigurat că nu erau și eventuale victime sau, mai rău, rămășițe omenești, bărbatul a sunat imediat la Poliție.

Când au ajuns la fața locului, polițiștii au încercuit zona și au început cercetările. După ceva timp, au ajuns la concluzia că mașina care stătea în fața lor era una care fusese furată cu aproape 27 de ani în urmă!

Potrivit datelor din anchetă, bijuteria pe patru roți, un Porsche 924, dispăruse din parcarea unui cimenatograf în aer liber din Medford, Oregon.

Mașina era înghițită deja de plante și era plină de pământ. Plăcuțele de înmatriculare erau expirate din 1991.

Și totuși, când au început să miște fiarele, polițiștii au găsit o grămadă de oase! Investigația a arătat, ulterior, că nu erau rămășițe umane, ci oasele unei căprioare.