Scitech

OpenAI Adaugă Funcția „Citește cu Voce Tare”

OpenAI, un lider în dezvoltarea inteligenței artificiale, a anunțat o schimbare revoluționară pentru platforma sa ChatGPT: introducerea funcției „Citește cu Voce Tare”. Această nouă caracteristică adaugă o dimensiune complet nouă experienței utilizatorului, permițându-le să asculte răspunsurile generate de ChatGPT, nu doar să le citească scrie antena3.ro

OpenAI Adaugă Funcția „Citește cu Voce Tare” pentru ChatGPT: O Nouă Era în Interacțiunea cu Inteligența Artificială

Până acum, ChatGPT a fost o resursă incredibilă pentru a genera răspunsuri inteligente la întrebări și pentru a oferi asistență în diverse domenii. Cu toate acestea, introducerea funcției „Citește cu Voce Tare” marchează o evoluție semnificativă în ceea ce privește interacțiunea cu această inteligență artificială. Utilizatorii pot acum să asculte răspunsurile sub formă de audio, făcând experiența mult mai accesibilă și mai ușor de utilizat, în special atunci când se află în mișcare sau au mâinile ocupate.

Această nouă caracteristică este disponibilă atât pe platforma web, cât și pe aplicație și este compatibilă cu 37 de limbi diferite. Utilizatorii pot alege din cinci opțiuni de voce pentru a personaliza experiența lor de ascultare. Pe dispozitivele mobile, utilizatorii pot activa funcția „Citește cu Voce Tare” ținând apăsat pe textul dorit, deschizând un player care permite redarea, pauzarea sau reluarea citirii. Pe versiunea web, utilizatorii vor vedea o iconiță cu difuzor sub text, care va activa citirea.

Această nouă funcție nu numai că aduce o nouă dimensiune în interacțiunea cu ChatGPT, ci oferă și o mai mare accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități vizuale. Prin auto-detectarea limbii, ChatGPT va citi răspunsurile în limba în care este formulată întrebarea, oferind o experiență mai fluidă și mai naturală.

În concluzie, adăugarea funcției „Citește cu Voce Tare” reprezintă o etapă semnificativă în evoluția interacțiunii cu inteligența artificială și deschide noi oportunități pentru utilizatorii de a beneficia de potențialul său extins într-un mod mai accesibil și mai intuitiv.