Politica

Orban: Candidat la Președinția PNL, Opțiunea României?

Ludovic Orban a declarat luni seara în emisiunea Bună, România, prezentată de jurnaliștii Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir că orice candidat la președinția PNL trebuie să ia în calcul candidatura la președinția României.

Orice candidat la președinția PNL trebuie să ia în calcul foarte serios această posibilitate de a fi canidat la președinția României. Președintele PNL este omul care se bucură de cea mai mare încredere în PNL și poate să ajungă și este foarte probabil să ajungă în situația să fie candidat la președinția României din PNL.

Ca atare eu nu puteam să spun că eu nu mă gândesc ca să nu deranjez pe unii sau pe alții. Dacă spuneam colegilor că candidez doar la președinția PNL și stau acolo cuminte președinte PNL, cine m-ar fi votat pe mine dacă nu explicam în primul rând colegilor mei, dar și publicului larg că există această posibilitate să fiu candidat la președinția PNL”, a spus Ludovic Orban.

Acesta a subliniat că revenirea în fruntea Guvernului este cea mai probabilă variantă dacă va câștiga cursa pentru președinția PNL.

Asta e cea mai probabilă evoluție după Congresul PNL. Pentru mine cartea de vizită a PNL în rmătorii ani, până la alegerile care vor fi toate în 2024 este performanța la guvernare”, a mai precizat Ludovic Orban.

sursa