Showbiz

Oreste Teodorescu, prins drogat la volan

Oreste Teodorescu ar fi fost prins în off-side de polițiștii de la Rutieră. Realizatorul TV ar fi fost oprit în traficul din București, unde a fost depistat sub influența unor substanțe interzise, informează b1.ro.

Oreste ar fi consumat droguri, după care s-ar fi urcat la volan, o adevărată bombă cu ceas pentru ceilalți participanți la trafic. Potrivit sursei citate, cazul controversatului prezentator este cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Potrivit Codului Rutier actual, șoferii care sunt depistați la volan sub influența drogurilor riscă pedeapsa de la 1 la 5 ani de închisoare.

În trecut, Raed Arafat a cerut înăsprirea pedepselor pentru șoferii drogați.

„Măsurile care se iau împotriva celor care consumă droguri la volan şi măsurile de prevenire după depistare poate că vor trebui înăsprite. În sensul că o persoană depistată cu consum de droguri să se asigure că nu mai conduce autovehiculul doar dacă persoana respectivă nu mai consumă droguri.

Pentru că acest consum de droguri nu este un lucru simplu. E mult mai greu decât consumul de alcool. Deci consumul de droguri și condusul nu trebuie să fie combinate niciodată” , declara Raed Arafat.