Showbiz

Gigi Becali: „5 ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața!”

Celebrul influencer, Dorian Popa, a fost prins drogat la volan, iar internetul a izbucnit instantaneu! Printre persoanele care au recționat se numără și Gigi Becali.

Află ce a spus Latifundarul din Pipera cu privire la acest subiect.
Gigi Becali a luat o poziție vehementă împotriva celebrităților care sunt surprinse conducând sub influența substanțelor interzise. Cel mai recent caz îl implică pe influencerul Dorian Popa, care a fost prins după ce consumase marijuana, în localitatea Domnești, situată în apropierea Capitalei.
În legătură cu această situație, Gigi Becali a afirmat că cei care sunt prinși conducând sub influența substanțelor interzise trebuie să fie pedepsiți cu fermitate și nu ar trebui să li se mai permită să conducă vreodată.

Eu spun așa dacă ești în mașina ta conduci și în chiloți și dezbrăcat, numai că dacă ești drogat sau beat, 5 ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața. Trebuie lege data”, a declarat Gigi Becali.

Această știre a provocat o reacție puternică în lumea showbiz-ului românesc, și se pare că una dintre cele mai active figuri din media și-a exprimat opinia într-un mod subtil pe acest subiect. Este vorba despre Dana Budeanu, care a publicat pe platformele de socializare două mesaje cu subînțeles ce par să se refere la Dorian Popa și la scandalul recent în care acesta este implicat.

Toți drogații care stau tranchilizați și se ascund de viață vă învață cum să trăiți!

Ăștia care stau drogați, tranchilizați, de ce nu recomandați la amețiții care vă urmăresc drogurile? Că la voi asta e soluția, nu harnelile pe care le spuneți la fraieri cu regăsirea și munca și vrăjeala.”, a transmis Dana Budeanu, pe Instagram.

sursa