Extern

Ouă de Ciocolată cu Droguri de Lux în Anusul unui Călător

Pe aeroportul din Manchester, o scenă șocantă și, totodată, hilară, a avut loc atunci când autoritățile au descoperit un individ care încerca să introducă droguri de lux, ascunse în ouă de ciocolată, în Dubai scrie realitatea.net

Iată detaliile uluitoare ale acestui incident:

Un bărbat din Manchester a fost reținut după ce câinii antidrog l-au detectat, mirosindu-i ouăle de ciocolată pline cu substanțe interzise, pe care le avea ascunse în anus. Acesta intenționa să călătorească către Dubai, transportând cocaină, ecstasy și ketamină într-un mod inedit.

Câinii special antrenați l-au depistat pe individ, iar o echipă de polițiști l-a condus la spital pentru a efectua scanări corporale. Cu toate acestea, bărbatul a refuzat cooperarea, iar la controlul corporal nu s-a găsit nimic suspect.

Situația a luat o turnură incredibilă atunci când, în cele din urmă, bărbatul a eliminat ouăle în mod natural la toaletă, iar un gardian a descoperit conținutul. În interiorul ouălor se aflau 40 de comprimate de ecstasy și peste 31 de grame de ketamină. Ulterior, suspectul a eliminat un alt pachet care conținea peste 12 grame de cocaină.

Valoarea totală a drogurilor a fost estimată la câteva mii de lire sterline. În apărarea sa, bărbatul a susținut că aceste substanțe erau destinate „uzului personal” în timpul călătoriei sale de două-trei săptămâni în străinătate, justificându-și acțiunile prin faptul că era un „consumator intensiv” care „depindea” de aceste substanțe. Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale acestui incident bizar.