Sport

Manchester United pune capăt celor 21 de meciuri din Manchester City

Manchester United a încheiat duminică victoria celor 21 de meciuri din Manchester City cu o victorie cu 2-0 executată cu brio pe stadionul Etihad.

Un gol al lui Bruno Fernandes și o lovitură rară a fundașului Luke Shaw au fost suficiente pentru a da echipei lui Ole Gunnar Solskjaer o victorie care a sporit încrederea în derby.
Venind în meciul din Premier League, City nu pierduse în toate competițiile din 21 noiembrie și se confrunta cu o echipă Unted lipsită de formă bazată pe performanțele recente.
Cu toate acestea, vizitatorii au avut nevoie de doar 101 secunde pentru a trece la conducere prin lovitura de la fața locului a lui Fernandes, cel de-al 16-lea gol al sezonului al talismanului. Iar United a meritat toate cele trei puncte.
În ciuda înfrângerii, City rămâne cu 11 puncte la capătul clasamentului, dar rezultatul va face minuni pentru speranțele lui United de a-și asigura locul doi.
„Am pierdut și asta va fi știrea, dar știrea [reală] este de 21 de victorii la rând. Aceasta este știrea”, a declarat Pep Guardiola pentru Sky Sports după meci. „Acest rezultat ne va ajuta foarte mult să înțelegem cât de greu este”.
„Mai sunt multe jocuri de jucat […] trebuie să începem să câștigăm din nou și următorul joc avem ocazia să o facem”, a spus Guardiola.
sursa