Politica

Olguţa Vasilescu a dat lovitura!

Târgul de Crăciun din Craiova este pe locul 6 în topul celor mai frumoase din Europa, înaintea celor din oraşe precum Bruxelles, Praga, Moscova şi Manchester. Pe primele locuri s-au situat târgurile de Crăciun din Budapesta, Viena şi Metz.
Olguţa Vasilescu a dat lovitura! Toată Europa vorbeşte despre Craiova. După 10 zile de vot online, site-ul European Best Destination a anunţat, vineri, rezultatele clasamentului pentru Best Christmas Market 2022.
„Craiova s-a clasat pe locul 6 în topul celor mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa, înaintea unor oraşe celebre şi cu o lungă tradiţie în organizarea sărbătorilor de iarnă, precum Bruxelles, Köln, Praga, Bruges, Moscova, Manchester sau Leipzig”, se arată într-un comunicat al Primăriei Craiova. „Cu un total de 17.904 voturi, dintre care 72% provenind din afara României – SUA, Marea Britanie, Franţa şi Germania, Craiova a obţinut cel mai bun rezultat ca oraş nou intrat în acest clasament internaţional, din toată istoria acestei competiţii ce datează din 2009. Potrivit comunicatului oficial al organizaţiei European Best Destinations, Târgul de Crăciun de la Craiova a obţinut şi cele mai multe voturi dintre toate destinaţiile româneşti (precum Sibiu sau Cluj-Napoca), ce s-au promovat, în ultimii ani, pe acelaşi site – www.europeanbestdestinations.com, se precizează în comunicat.

sursa