Showbiz

Pamela Anderson s-a despărţit şi de al cincilea soţ

Actriţa Pamela Anderson și al cincilea soț, mogulul din industria cinematografiei Jon Peters, s-au despărțit, după doar 12 zile de căsătorie. Cei doi se căsătoriseră în secret, iar actele pentru legalizarea mariajului nici nu fuseseră depuse.
Pamela Anderson a declarat pentru The Hollywood Reporter că ea şi soţul ei se despart. „Avem nevoie de un timp pentru a reevalua ce dorim de la viaţă şi de la celălalt. Viaţa este o călătorie şi iubirea este un proces”, a explicat Anderson.

„Cu acest adevăr universal în minte, ne-am decis amândoi să amânăm legalizarea certificatului de căsătorie şi să ne punem încrederea în acest proces. Mulţumim pentru respectul acordat vieţii private”, a mai spus actriţa.

Anderson, în vârstă de 52 de ani, și Peters, în vârstă de 74 de ani, s-au căsătorit în secret în Malibu, iar la ceremonie au participat fiii Pamelei Anderson, Brandon și Dylan, fosta soție a lui Jon Peters, producătoarea Christine Forsyth-Peters, și fiicele lor, Caleigh și Skye.

Jon – care a produs filmul regizat de Bradley Cooper „A star is born”, premiat cu Oscar anul trecut – a confirmat ulterior pentru The Hollywood Reporter faptul că s-a căsătorit cu Pamela și a mărturisit că a dorit să fie soția lui încă de când a cunoscut-o, cu câteva decenii în urmă.

Jon Peters, printre ale cărui filme se numără „Flashdance”, „The Witches of Eastwick”, „Batman” și „Batman Returns” -, a cunoscut-o pe Pamela la mijlocul anilor 1980, la o petrecere la reședința Playboy, la puțin timp după ce aceasta se mutase în Los Angeles din Canada. Au avut o relație, după care s-au despărțit.

Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune „Meşterul casei”, „Salvamarii/ Baywatch” şi „V.I.P.”. Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce a fost desemnată playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi (14).

sursa