Showbiz

Pamela Anderson, şedinţă foto în lenjerie intimă

Pamela Anderson (50 ani) pare să deţină puteri magice, fiind capabilă să îngheţe timpul în loc. În ultima şedinţă foto la care a participat, pentru colecţia de lenjerie „Pamela loves Coco de Mer”, actriţa a arătat la fel de bine ca la 25 de ani, având nişte forme de invidiat şi un zâmbet pur şi simplu fermecător. Pamela a acceptat să pozeze seducător în lenjerie initmă din dantelă şi în corsete provocatoare.

Pictorialul a fost inspirat de moda pin-up a anilor ’60, iar Pamela s-a ridicat la înălţime aşteptărilor.
Colecţia vestimentară conţine 34 de piese vestimenatre de lenjerie intimă şi a fost lansată oficial pe 6 decembrie. La lansare, Pamela a îmbrăcat o rochie strânsă pe corp, neagră, din latex, pe care a accesorizat-o cu o mască de Cat Woman.

Pamela a declarat că nu ar fi crezut în veci că se va bucura de vârsta de 50 de ani, dar se pare că vârsta nu îi influenţează în vreun fel starea psihică.

„Este greu pentru mine să accept că am ajuns la această vârstă, dar fac tot ceea ce îmi doresc. Locuiesc în sudul Franţei, 99% din timp îmi dedic viaţa cauzelor în care cred, iar copiii mei cresc sănătos”, a declarat Pamela pentru publicaţia The Sun. Pamela este mama a doi băieţi, Dylan (19 ani) şi Brandon (21) rezultaţi din căsătorie cu fostul soţ, Tommy Lee.
Pamela a pozat anul trecut pentru coperta revistei Playboy şi susţine că cei care au încurajat-o să facă acest lucru au fost chiar cei doi băieţi ai săi. „Atunci când m-a sunat Hef să îmi propunsă să pozez copiii mei erau lângă mine, spunându-mi să profit de ocazie şi să accept, aşa că am făcut asta pentru ei. Nu credeam că îmi va mai fi propus vreodată să fiu pe coperta unei reviste”, a povestit ea.

click.ro