Social

A cumpărat un pepene de la supermarket

O femeie din Romania, căreia dorim să-i păstrăm anonimatul, a cumpărat un pepene de la un supermarket din Romania, după care a mers acasă pentru a-l despica. Până aici, nimic ieşit din comun. Dar ce a găsit tânăra în interiorul fructului a speriat-o.
Ce era în interiorul pepenelui?

În momentul în care l-a tăiat, femeia și-a dat seama că miezul fructului era de fapt galben, în loc să fie roșu, așa cum v-aţi gândi că e normal. Speriată și nervoasă în același timp, tânără a postat fotografia cu fructul ciudat pe Facebook, moment în care mai mulți internauți au comentat. Unii utilizatori au sfătuit-o să îl mănânce pentru că nu este nimic anormal cu pepenele, alții spunându-i că această specie de pepene este una ciudată.

De ce pepenele verde are miez galben?

Este perfect normal să găsiţi pepeni verzi cu miez galbene. Este un sortiment care există, e comercializat în magazine şi căutat de tot mai mulţi oameni. Pepenele verde cu miez galben se vinde cu 50 la sută mai mult decât pepenele verde cu miez roșu. Totodată, specialiștii le recomandă persoanelor diagnosticate cu diabet să consume acest fruct.

Ce spun vânzătorii din magazine?

Reprezentanții hipermarketurilor au declarat că multă lume cumpără acest produs, ceea ce înseamnă că există interes pentru pepenele verde cu miez galben. Pepenele cu miez galben s-a dovedit a fi o afacere profitabilă pentru un fermier din Ialomița, din localitatea Slobozia, care cultivă pepeni de mai bine de 20 de ani.

sursa