Politica

POATE NU STIAI-Adevarul despre starea lui Ion Iliescu!

Zvonurile ca Ion Iliescu s-ar confrunta cu grave probleme medicale par a nu fi reale! Dimpotriva, fostul presedinte se simte bine si, recent, a facut o petrecere in familie pentru a aniversa un eveniment important din viata lui!
La inceputul lunii decembrie, o veste bomba a bulversat lumea politica autohtona! Surse Romania TV sustineau ca Ion Iliescu nu mai putea sa iasa din casa, din cauza unor serioase probleme locomotorii! Fostul lider al tarii nu participase nici la parada organizata de Ziua Nationala, un lucru neobisnuit pentru el, ceea ce a alimentat, la vremea respectiva, stirile ca sanatatea lui era subreda!
Acum insa, situatia se prezinta cu totul diferit in cazul politicianului! Persoane apropiate lui spun ca Iliescu este intr-o forma buna, ba chiar isi face zilnic exercitiile pe bicicleta medicinala, semn ca norii negri s-au risipit in cazul sau.

“Ion Iliescu se simte bine, nici gand sa nu poata sa mearga! Din contra, nu a renuntat la miscarea sa obisnuita si in continuare face sport! ”, au dezvaluit oameni apropiati celui care a condus destinele Romaniei ani de zile!

Wowbiz.ro