Extern

Poveste incredibila a unei batrane care a fost declarata moarta si a inviat dupa scurt timp: „Dumnezeu a avut mila de mine”

O femeie cu varsta de 83 de ani cre in tinerete a lucrat ca asistenta medicala, a fost gasita fara semne vitale in Ucraina, relateaza stirimondene.fantastik.ro.

Medicii au ajuns la locuinta femei si au declarat ca este moarta, dar se pare ca mai tarziu s-a intamplat o minune la care i-a socat pe toti, femeia s-a trezit la viata.

Dupa ce paramedicii i-au declarat decesul, familia s-a pregatit de inmormantare.

După aproximativ 10 ore, în toiul pregătirilor pentru ziua înmormântării, Ksenia și-a recăpătat cunoștința și a fost dusă de urgență la spital.

Cea care a observat că femeie este caldă a fost chiar fiica sa care a sunat imediat la ambulanță, iar bătrâna a fost dusă de urgență la spital.

„Seara am atins-o pe frunte și era caldă.

Era în viață.

A trebuit să anulăm certificatul de deces și să-l rupem”, a mărturisit fiica femeii care a fost la un pas de a fi îngropată de vie.

„Am deschis ochii și erau oameni în alb în jurul meu.

Am crezut că sunt îngeri, dar erau doctori.

Se pare că Dumnezeu a avut milă de mine”, a povestit femeia, relatează Daily Mail.

„A avut loc un miracol de înviere.

Dumnezeu a dat viață acestei bătrâne.

Este prima dată când am văzut așa ceva”, a declarat preotul Roman Petrik care trebuia să țină slujba de înmormântare pentru această femeie care a mai primit o șansă.