Politica

Prefectul de Maramures „IRITAT” – ca a fost legitimat de POLITIE

Ieri prefectul , USR Vlad Emanuel Duruș, s-a întâlnit însărcinatul cu afaceri al Ucrainei în România, Pavel Rohovei, în judeţul Maramureș, pentru a discuta despre posibilitatea deschiderii unui nou punct de trecere a frontierei și despre colaborare economică.

Întâlnirea a fost inițiată de senatorul #USR_PLUS, Dan Ivan. Am demarat discuțiile pentru o nouă legătură între Maramureș și Transcarpatia, în comuna Poienile de Sub Munte. Nu putem avea progres economic fără o mobilitate mai bună a populației”, scrie pe fb ”Durus”.

Întâlnirea l-a obosit atât de mult pe ”Durus” ajuns în fruntea Prefecturii Maramureș că ”și-a luat tălpășița” și a plecat imediat spre zona unde locuiește cea mai mare populație de etnici ucraineni din România: Valea Ruscovei. Acolo s-a cazat la Conacul Drăhneilor. Evident nu singur.
Seara târziu, spun sursele citate, ”cina cea de taină” i-a fost stricată de vizita polițiștilor.

Aceștia au primit un apel anonim la 112 că la unitatea respectivă ar avea loc un chef.

Evident, nu a fost niciun chef: ci o cină ”romantică” de vreo 6-7 persoane.

Bineînțeles, polițiștii și-au făcut datoria și i-au legitimat pe toți cei prezenți – inclusiv pe prefectul nostru ”Durus”.

Aceleași surse susțin că ”marele demnitar” al Maramureșului a strâmbat puțin din nas însă a prezentat cartea de identitate pentru legitimare.

Cum au plecat polițiștii prefectul nostru ”a luat foc”, iritat fiind probabil că polițiștii au avut curajul să îi ceară lui să se legitimeze.

sursa