Social

Procurorul George Bucurică acuzat de HARTUIRE SEXUALA da cartile pe fata!

George Bucurică, procuror la Parchetul Judecătoriei Oraviţa, spune că înregistrarea în care îi face avansuri unei femei care a depus o plângere penală este falsă.

Bucurică dă vina pe interlopii din zonă, care vor să-l vadă retras din anchetele pe care le-a făcut şi astfel au inventat acuzaţiile.

În acest moment, procurorul este cercetat disciplinar.

S-a ales intimidarea mea, compromiterea mea cu un alt gen de acuzații, care să prindă în sectorul mass-media. După cum știți, sexul și agresiunile sexuale fac deliciul presei. Din punctul meu de vedere acele acuzații anterioare și înregistrări au fost retractate de cei care le-au formulat și nu în fața mea, ci în fața magistraților care investigau acele cauze care mă priveau și prezentau acele inregistrări ca fiind probe ale unor infracțiuni.În mod sigur și de această dată acuzațiile sunt nereale, cu privire la toate aspectele care privesc aceste „acuzații„. Din punctul meu de vedere nu sunt acuzații, mă calomniază. Am oferit toate detaliile procurorilor din cadrul parchetului general al româniei de pe langă ÎCCJ.Cei care sunt în prima linie, acești acuzatori și cei care generează probele sunt nu numai persoane vulnerabile, sunt și folosite, aflate la discreția celor din spate, care nu numai că îi manipulează, acuzatorul meu e dependent de cel căruia îi profită.
În primul rând, scopul imediat este de a mă scoate pe linie moarte din anumite investigații pe care le-am condus și se apropie de final, ca urmare persoanele interesate sunt extrem de violente dar extrem de interesată să stopeze astfel de investigații. În scopul imediat mai intră și acest trend al atacului asupra instituțiilor statului, modificarea legilor justiției, crearea unei dependențe a răspunderii magistratului faţă de factorul politic, se încearcă din punctul meu de vedere o vulnerabilizare a întregului sistem„, se apără procurorul George Bucurică.

Vezi VIDEO pe Romaniatv.net