Politica

Proiect pentru scoaterea UDMR în afara legii! România ar putea trece la expulzări

Scena politică din România ar putea lua foc: un senator spune că va iniţia un proiect de lege menit să aducă ordinea şi disciplina în ţara noastră şi să pună capăt influenţei negative a UDMR.
Un senator PMP spune că ar putea iniţia un proiect de lege care va face curăţenie în România.

Lucian Iliescu a scris pe pagina sa de Facebook că, potrivit ideii sale, orice persoană care mai insistă pe subiectul autonomiei teritoriale în România va fi expulzată.

Senatorul îi atacă dur şi pe cei din UDMR, “practic un ONG” care pune şi dă jos guverne în România.

Povestea asta cu UDMR îmi crează greaţă (…) Băi şmecherilor, voi aveţi impresia că aici e sat fără câini?”, mai scrie Lucian Iliescu. Senatorul Partidului Mişcarea Populară scrie, în finalul mesajului său, că susţine un proiect de lege privind scoaterea UDMR în afara legii.

“Golanii ăştia numiţi de Budapesta în fruntea UDMR nu văd decât ceartă prin orice acţiune pe care o întreprind”
“Ma gandesc sa initiez un proiect de lege prin care orice persoana care mai vorbeste de autonomie teritoriala in ROMANIA, sa fie expulzata acolo unde doreste sa-si continue viata.

Povestea asta cu UDMR imi creaza greata si disconfort lingvistic.

Partidele romanesti s-au folosit in cei 30 ani de aceasta uniune a maghiarilor, practic un ONG, sa puna si sa dea guverne jos fara sa anticipeze ca zi de zi acesti domni mongoli nu au decat un singur SCOP, autonomia pe orice criteriu, etnic, teritorial, administrativ.

Pana la urma etnicii maghiari sunt cetateni romani cu aceleasi drepturi si pot foarte bine sa faca politica in cadrul oricarui partid romanesc. Gata cu discriminarea romanilor de orice nationalitate. Ajunge! E prea mult.

Golanii astia numiti de Budapesta in fruntea UDMR nu vad decat cearta prin orice actiune pe care o intreprind. Sunt ca picatura chinezeasca.

Bai smecherilor, voi aveti impresia ca aici e sat fara caini? E momentul sa va intre bine in cap ca Romania este STAT NATIONAL, INDEPENDENT si INDIVIZIBIL. Sustin un proiect de lege privind SCOATEREA UDMR in afara legii”, a scrie Lucian Iliescu pe pagina sa de Facebook.

Sursa