Politica

PSD risca sa fie dat in judecata

PSD risca sa fie dat in judecata
PSD risca sa fie dat in judecata

Anton Pisaroglu, consultantul politic angajat în timpul campaniei fostului șef al PSD, Viorica Dăncilă, la alegerile prezidențiale din 2019, ar putea da în judecată Partidul Social Democrat pentru neplata serviciilor furnizate. Banii datoraţi de social-democraţi reprezintă neplata lunilor septembrie, octombrie şi noiembrie 2019 către firmele lui Pisaroglu
„Tot proiectul s-a derulat conform cerințelor și cu avizul reprezentanților partidului, cu care am lucrat îndeaproape și cu care am avut ședințe de lucru zilnice – șef de campanie, secretar general, responsabil comunicare. Am asigurat un pachet de servicii 360, care e susținut și documentat serios și cu care, dacă va fi nevoie, vom merge în instanță. Alegem să nu îngroșăm rândurile celor care au avut de suferit din cauza neseriozității PSD”, a declarat Pisaroglu, conform sursei citate.

Anton Pisaroglu a explicat că pentru campania PSD la prezidențialele din toamna anului trecut au lucrat firme de creație, digital, marketing, marketing politic, development, producție video, organizare de evenimente, PR național și internațional.
Consultantul politic susţine că proiectul nu a vizat doar perioada oficială de campanie electorală, ci cele șase luni în care Viorica Dăncilă s-a aflat în fruntea PSD, după arestarea lui Liviu Dragnea.

„Entitățile care au lucrat în acest proiect sunt IMM-uri care, deși și-au asumat un risc reputațional de lucru cu PSD la acea vreme, stau neplătite de luni de zile, unele inclusiv cu activitatea blocată și datorii către propriii furnizori. Acele IMM-uri pe care PSD spune acum că le susține. E cinic să spui că susții companiile românești, iar tu să nu îți plătești datoriile către ei, pe servicii prestate, strategie și livrabile care ți-au adus intrarea în turul al doilea”, a spus Pisaroglu, conform sursei citate.

Sursa cerută de firmele lui Pisaroglu se ridică la aproape două milioane de euro pe lună, au precizat surse din conducerea PSD

Mai mult aici.