Extern

Romanca de 19 ani a fost zdobită cu un baros, apoi incendiată, cât timp era încă în viaţă

O româncă din Italia a fost torturată, i-au fost zdobite oasele cu un baros şi a fost incendiată, în timp ce încă agoniza scrie romaniatv.net
Sergio Benazzo şi Gianina Pistroescu sunt cei doi condamnaţi pentru că în anul 2008 au torturat-o şi ucis-o pe Paula Burci, pentru că aceasta ar fi refuzat să se prostitueze.

Tânăra de 19 ani a fost zdobită cu un baros, apoi incendiată, cât timp era încă în viaţă, iar trupul carbonizat a fost ascuns de către cei doi criminali.

Aceştia au fost puşi sub acuzare şi au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă în 2015, la 7 ani de la descoperirea faptei.

Avocaţii celor doi acuzaţi, Francesca Martinolli şi Rocco Marsilia, au invocat excepţia necompetenţei teritoriale, iar instanţa a acceptat ca procesul să fie reluat de la zero.

Între timp s-a confirmat sentinţă pe viaţă în cazul Gianinei Pistroescu, însă pedeapsa lui Sergio Benazzo a fost suspendată.

Decizia a fost luată în seara zilei de marţi, 11 februarie 2020, dar verdictul final ar urma să fie dat de Curtea de Apel de la Veneţia, scrie Adevarul.