Social

S-a dovedit ca Gheorghe Dinca a mintit cand a spus ca a aruncat telefonul Luizei Melencu pe camp!

Din nou se descopera unele detalii in cazul Luizei Melencu, dupa atatea cercetari facute de avocata familiei, Carmen Obirsanu, vine cu o informatie cutremuratoare, in care arata ca Gheorghe Dinca a mintit din nou anchetatorii, spunand ca a aruncat telefonul Luizei pe camp, relateaza spynews.ro.

Avocata si-a facut treaba pe cont propriu, si a descoperit miscarea telefonului fetei.

La 11:34, fata a aruncat in masina care a oprit sa o ia la ocazie, inainte vorbise cu bunicul ei, Stelian Iordache, spunandu-i ca nu a reusit sa scoata banii din bancomat.

Orele 11:35. Telefonul Luizei Melencu, având în el cartela-abonament, iese din raza celulei de la Caracal, ceea ce înseamnă că autoturismul se deplasa către ieşirea din oraş.

Ora11:36, telefonul cu cartela este preluat de către releul de la Dioşti, care are o rază de acoperire de 4.000 de metri. Până la ora 13:46, telefonul cu cartela-abonament nu mai funcţionează, deși rămâne pe raza releului din comuna Dioşti.
„Am reuşit să scot listingul acestor apeluri, pe care le voi depune la dosar şi sper ca judecătorii să ia în considerare această probă şi să dispună cercetări pentru a se afla cine a sunat în afară de membrii familiei.

Ce pot să vă spun este că angajatul care mi-a dat acest listing a fost a doua zi sancţionat de către şefii lui”, a declarat Carmen Obîrşanu, conform evz.ro.