Sport

Sărbători Negre pentru Adrian Mutu

Sărbători Negre pentru Adrian Mutu: Demis de la Neftchi Baku După Decesul Mamei

Finalul anului 2023 nu aduce vești bune pentru Adrian Mutu, „Briliantul” României, care se confruntă cu o serie de evenimente nefericite. După pierderea mamei sale, Mutu a fost dat afară din funcția sa la clubul Neftchi Baku din Azerbaijan scrie romaniatv.net

Pe 24 decembrie 2023, Adrian Mutu în vârstă de 44 de ani a fost demis de la Neftchi Baku, conform unui comunicat oficial postat pe Facebook de către club. Decizia a fost luată din cauza rezultatelor dezamăgitoare obținute de echipă în ultimele luni sub conducerea lui Mutu.

Adrian Mutu a avut o prezență de doar jumătate de sezon în Azerbaijan, iar demiterea sa a survenit într-un moment dificil, după decesul mamei sale. Selecționerul nu a fost prezent la ultimul meci al echipei Neftchi Baku împotriva lui Kapaz (2-0), fiind în România pentru înmormântarea mamei sale.

Sub comanda lui Adrian Mutu, Neftchi Baku a obținut 9 victorii în cele 22 de meciuri disputate, ocupând locul 6 în clasamentul campionatului cu 25 de puncte după 17 etape. Contractul dintre Neftchi Baku și Adrian Mutu a fost reziliat în baza unui acord reciproc, iar clubul a transmis sincere condoleanțe pentru pierderea mamei sale.

Înlocuitorul lui Mutu la Neftchi Baku a fost anunțat imediat după demitere. Este vorba despre Modrag Bojovic (55 de ani), care se află în negocieri cu reprezentanții clubului, potrivit informațiilor din presa azeră.