Showbiz

Scandal de proporții în „Casa Iubirii” – „Ești zero, băi băiatule!”

Patricia a intrat din nou în conflict cu Patrick, deși părea că au început să se înțeleagă mai bine. Ce acuzații și-au adus reciproc cei doi concurenți?

Un scandal de proporții se va isca în ediția de mâine a emisiunii „Casa iubirii”, a cărui prezentatoare este Andreea Mantea. Protagoniștii vor fi chiar Patrick și Patricia, deși, în ultimul timp, cei doi păreau să se înțeleagă mult mai bine.
Concurenții au luat foc după ce Patrick i-a reproșat Biancăi că nu l-a nominalizat spre eliminare, chiar dacă știa că acesta își dorește să iasa din competiție.
Concurentul nu s-a lăsat mai prejos și i-a adresat câteva vorbe dure fetei cu care, la un moment dat, s-a aflat în cunoaștere. Cei doi nu s-au mai abținut și au avut un schimb de replici foarte tăioase, reproșându-și reciproc că „stau degeaba” în emisiune.
Patricia: Dar de ce crezi, Patrick, că te vrea Bianca în emisiune? Tu crezi că noi nu ne-am săturat de tine și de figurile tale?

Patrick: Vezi ca ești cu ton… Să stai cuminte, că nu te văd bine nici pe tine. Eu mă ambiționez și stau in emisiune până pleci tu. Că tu nu faci nimic, ești exact „0”!

Patricia: Păi strigi la ea fără niciun drept. Ce drept ai tu să strigi la Bianca, să-i spui ce strategii să facă ea?! Și tu ești zero, băi băiatule! Nu mai striga la mine, te rog frumos! Dacă o să trebuiască să plec, o să plec!

Patrick: Eu vreau să plec, tu nu vrei să pleci. Eu stau aici până pleci și tu. O să stau eu, cu Radu și cu Ionuț. Venim noi astăzi să vă combinăm pe voi! Nu mai vrei băiat nou, Patricia?”, și-au spus Patricia și Patrick, vizibil nervoși.

sursa