Showbiz

Scandal în „Casa Iubirii” – Andreea Mantea intervine cu măsuri drastice!

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii”, a fost nevoită să ia măsuri severe în urma unei încălcări flagrante a regulamentului competiției. Concurentul Patrick a primit cartonașul roșu, cea mai dură sancțiune, după ce a încălcat regulile emisiunii scrie romaniatv.net

Regulamentul stipulează că concurenții nu au voie să discute despre competiția difuzată pe Kanal D în transmisiile live de pe platformele de socializare. Patrick a încălcat această regulă, vorbind despre una dintre concurente într-o transmisiune în direct pe TikTok.

Andreea Mantea a fost fermă și i-a atras atenția lui Patrick cu privire la consecințele grave ale acțiunilor sale. Prezentatoarea a precizat că aceasta este doar o avertizare verbală, dar la o repetare a abaterii, concurentul va fi exclus automat din „Casa Iubirii”.

Patrick, astăzi ai primit avertisment. Pe cuvântul nostru, dacă mai faci, nu vei mai avea acces la Live o perioadă. Ne gândim noi. (…) Va fi o perioadă determinată, în primă fază. Dacă tot treci și peste asta, va fi o perioadă nedeterminată. E simplu. Vă rog, încetați cu lucrurile astea! Uite ce ai provocat! Antoni stă să se despartă de Vlada”, a declarat Andreea Mantea la Kanal D.

Situația tensionată a fost generată și de glumele făcute în emisiune cu privire la zvonurile despre cuplurile din casă, iar prezentatoarea a subliniat seriozitatea regulilor și avertizat concurenții să respecte cu strictețe regulamentul competiției.