Politica

SE TRECE LA MUTILAREA CONSTITUTIEI

Se organizează alta lovitura de stat de drept,=la mutilarea CONSTITUTIEI și lansarea de alte partide politice care vor avea oferte electorale noi în pragul alegerile anticipate.

Johannis nu vrea un Guvern de Uniune Naționala, Klaus Johannis nu are voie sa transmită opinii politice și ce guverne sa fie desemnate de partidele parlamentare.

Klaus Johannis a primit propuneri de la toate partidele politice .

Numirea unui Guvern al Parlamentului pentru a combate criza politica, ce lansează instabilitate financiare și probleme mari economice revine partidelor politice.

Guvernul PNL al lui Ludovic Orban doarme linistit la guvernarea hotii, noaptea coruptiei publice si jaf public organizat de clanuri ale mafiei politice de centru dreapta.

PNL ar trebui sa bia zeama de clon si sa nu mai condamene pe milioane de romani tot timpul la subdezvoltare economica si zero investitii sociale in oamenii.

Unele partide politice joaca jocuri politice periculoase, având venin veninos și care nu sa mai văzut de mult la mutați-le politice.

Despre mai multe oferte noi electorale și organizarea alegerilor locale se face în vara și se poate discuta pe chestiuni serioase și asa cum ar trebuie sa fie. Jocurile politice periculoase , de o clasa politica cu fără alternativa mare politica și scurt și durabila, monopolizarea si lipsa de candidați noi in campania de alegerile locale sunt in favoarea partidelor politice clasice.

Oameni au nevoie de alternativa de la firul tarii și cultivarea naționalismului ar putea lansa oameni seriași în viata publica.

Liderii politici sa nu mai vorbească în numele poporului roman, deoarece ei nu lucrează deloc pentru a fi implicați în desemnarea de proiecte de tara.

Nu trebuie sa fie om politic sa poți sa își printezi ideile tale pe socio media. Amânarea legata de desemnarea unui guvern legitim și sa aibă o majoritate parlamentara trage România spre periferia Uniunii Europene.

Johannis și Orban nu trebuie sa își construiesc guvernele după gusturile și preferințele lor electorale personale.

Problemele economice și sociale sunt de mult în România și nu sunt proiecte de tara pentru oamenii politici.

Din punctul de vedere PNL nu vrea sa stea la guvernare și sa garanteze stabilitate politica, are lideri politici foarte slabi și nu sunt naivti dreapta astfel nu vor sa fie oamenii serioși de stat.

Nu au viziune, au un Guvern ce nu ajuta deloc mediul de afaceri și nu vorbește despre marile probeleme economice ale Romaniei.

Actuala anvelopa de politicieni și cu un guvern care sa genereze un program politic de guvernare coerent și vizionar și sa ridice prosperitatea și nivelul calități de viata al milioane de romani inca nu se doreste sa vina in Romania.

Lipsa de responsabilitate al liderii politici de la PNL duce România la măsuri de austeritate noi și populism și impune niște măsuri electorale sa nu reformuleze legislația electorala și sa nu cumva sa aducă sulf nou și se dorește promovarea turismului electoral la fraudarea alegerilor electorale.

Alegerile electorale sunt expresia și liberați-le și drepturile omului și trebuie România sa ofere curaj și responsabilitate politica astfel încât sa ducă lupte politice împotriva liderii politice care dezbina interesele oamenilor și naționale ale ROMÂNIEI.

sursa