Showbiz

Selly, Vloggerul Fără Permis: Prins Conducând cu 236 km/h

Vloggerul Selly Rămâne Fără Permisiunea de Conducere După O Prindere Șocantă la Peste 200 km/h

Celebritatea mediului online, cunoscută sub numele de Selly, se confruntă cu consecințele grave ale unui comportament iresponsabil pe șoselele României. La doar 23 de ani, vloggerul a fost prins de radar conducând cu o viteză uluitoare de 236 de km/h pe autostrada A1 București-Pitești, eveniment ce l-a lăsat fără permisul de conducere pentru o perioadă de trei luni scrie romaniatv.net

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, când polițiștii Brigăzii Autostrăzi au detectat autoturismul lui Selly călărind viteză pe această arteră rutieră. Cu toate că această viteză depășește cu mult limita legală și reprezintă un pericol imens pentru siguranța traficului, vloggerul nu a ezitat să apese pedala de accelerație.

Autoritățile au intervenit rapid, oprind mașina și identificându-l pe tânărul din Craiova în spatele volanului. Consecințele au fost imediate: o amendă usturătoare în valoare de 3.330 de lei și reținerea permisului de conducere pentru 120 de zile, cu eliberarea unei dovezi înlocuitoare care îi interzice dreptul de a circula pe drumurile publice.

Cumva e bine că rămân pieton”, a comentat Selly în fața acestor evenimente, conștientizând gravitatea situației în care s-a implicat.

Această prindere șocantă a lui Selly servește ca o avertizare puternică cu privire la pericolele vitezei excesive și la necesitatea respectării regulilor de circulație. Este important ca influencerii să dea un exemplu pozitiv și să își asume responsabilitatea pentru acțiunile lor, mai ales având în vedere impactul pe care îl au asupra unei audiențe tinere și impresionabile.

Într-o eră în care social media influențează în mod semnificativ comportamentul și atitudinile, este crucial ca personalitățile publice să promoveze siguranța și respectul în trafic, contribuind astfel la reducerea accidentelor și a pierderilor de vieți omenești pe șosele.