Showbiz

Semn trimis de Denisa Manelista de dincolo de moarte! Ce s-a intamplat in timpul inmormantarii

Zi neagra in lumea muzicii din Romania! Denisa Manelista, indragita cantareata de muzica de petrecere, a fost condusa pe ultimul drum.

Cortegiul funerar a plecat la ora 03:00 de la Cimitirul Bellu din Capitala indreptandu-se spre Stefanesti, Valcea, localitatea natala a cantaretei.

Desi familia artistei a avut grija ca la plecarea ei sa fie respectate toate obiceiurile crestinesti care se fac in ultimele clipe de viata ale unui om, sa fie spovedita, impartasita si aiba lumanarea aprinsa, Denisa a avut un mare regret in momentul trecerii sale in lumea de dincolo. Si asta pentru ca, atunci cand cortegiul funeral a ajuns in Stefanesti, vremea s-a schimbat brusc si a inceput sa ploua.

In traditia populara se spune ca daca ploua in ziua inmormantarii unei persoane, acesteia ii pare rau ca a murit. De altfel, schimbarea vremii – semnul transmis de Denisa – a fost recunoscut imediat de sateni, acestia susotind continuu pe aceasta tema. «Maine, la inmormantare vor fi doua semne. Denisa vrea sa le transmita parintilor sa nu mai fie tristi ca ea traieste in ceruri. Se va intampla o minune. Ea ne va da un semn divin», avertiza inca de luni seara numerologul Iliuta. Acesta spunea ca cei care vor participa la funeralii trebuie sa fie atenti la semne pe care le vor vedea in jur si sa le descifreze pentru a intelege daca Denisa a plecat sau nu impacata.

Bzi.ro