Actualitate

Groaza in muzica manelelor! Denisa Manelista se zbate intre viata si moarte, artista abia isi mai recunoaste familia, vorbeste din ce in ce mai greu!

Anunt dureros pentru toti fanii acestei cantarete, Denisa Raducu, artista trece prin clipe de groaza, deoarece este pe patul de spital, simtindu-se din ce in ce mai rau, se lupta cu boala pentru a scapa din infernul care este, relateaza www.cancan.ro.

In acest moment Denisa pare sa nu mai prea inteleaga nimic din ce ii se spune, iar pentru ea este un mare efort si sa mai vorbeasca.

Denisa trece prin cele mai dificile momente din viaţa ei şi se luptă pentru a câştiga lupta cu boala. Se pare că vedeta se află pe patul de spital şi starea ei de sănătate este foarte critică. Şi, dacă până acum, era tot timpul conştientă de ce se petrece în jurul ei, lucrurile s-au cam schimbat.

Denisa abia mai recunoaşte oamenii care vin la el şi preferă să stea nemişcată în pat.

Minodorei i-au dat lacrimile şi s-a emoţionat foarte mult când a vorbit despre colega ei de breaslă.

De asemenea, nu e prima dată când se întâmplă acest lucru, mai ales că şi până acum ea a vorbit, de câte ori a avut ocazia, cu foarte multă compasiune despre tânăra artistă.

„Acest copil este bolnav. Nu pot să stau să mă bucur de nimic când ştiu de toate acestea“, a spus Minodora, în urmă cu puţin timp, cu ochi în lacrimi, despre Denisa Manelista.